Silk Primax

Γεμάτο κρυμμένη γοητεία.

Αφήστε τον ήχο να ρέει φυσικά.

Κατασκευασμένο κατά παραγγελία σύμφωνα με την ανατομία του αυτιού σας και την απώλεια της ακοής σας, το Insio™ είναι σχεδόν αόρατο και, χάρη στην εφαρμογή touchControl App™, εξαιρετικά διακριτικό. Και παρόλο το μικροσκοπικό του μέγεθος, είναι εξοπλισμένο με λειτουργικότητα που παρέχει ξεκούραστη ακρόαση σε όλα τα ακουστικά της οικογένειας Insio.

Απόλυτη διακριτικότητα

Καμία αναμονή – απλά μπείτε στο κατάστημα, δοκιμάστε τα και, από τη στιγμή που έχουν ρυθμιστεί, πάρτε τα μαζί σας. Σε αντίθεση με τα συνήθη ακουστικά βαρηκοΐας που εφαρμόζονται στον ακουστικό πόρο, δεν χρειάζεται να περιμένετε για τα κατασκευαστούν εξατομικευμένα Silk. Χάρη στα βύσματα σιλικόνης, ο Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής μπορεί να τα εφαρμόσει και να τα προσαρμόσει στις προσωπικές σας προτιμήσεις επί τόπου. Και μπορείτε να εισέλθετε στον ήχο της ξεκούραστης ακρόασης.

Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας Silk είναι εξοπλισμένα πλήρως με προηγμένες λειτουργίες που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Η επαναστατική αμφιωτική κατευθυντικότητα OneMic ενισχύει τη φυσική συγκέντρωση του αυτιού σε συγκεκριμένους ήχους που έρχονται από μπροστά ενώ αποκλείει ενοχλητικούς θορύβους που έρχονται από πίσω. Και χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητά του, μπορείτε να έχετε συνεχή ροή ήχου απευθείας στα αυτιά σας και να απολαμβάνετε την άνεση μιας μεγάλης ποικιλίας εξαρτημάτων όπως τα τηλεχειριστήρια.

Πλήρης άνεση εφαρμογής. Εξαιρετικά μικρά και εξαιρετικά μαλακά, τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτη σιλικόνη που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή σε κάθε αυτί. Δεν θα τα αισθάνεστε και κανείς δεν θα τα βλέπει.

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής.

Είτε πρόκειται για ένα γραφείο ανοιχτού τύπου, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε τέτοιες καταστάσεις είναι κουραστική. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή.

Το Silk αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις. Η προηγμένη λειτουργία SpeechMaster ελέγχει διαρκώς αυτό που ακούτε. Επικεντρώνεται αυτόματα στον συνομιλητή σας ενώ μειώνει ταυτόχρονα τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε πολύ καθαρά αυτό που θέλετε να ακούσετε. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση με το Silk μπορεί να είναι ακόμη πιο ξεκούραστη από ότι η φυσιολογική ακρόαση. Όλη την ημέρα. Σε κάθε κατάσταση.

Ρωτήστε σήμερα τον Επαγγελματία Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστή σας για το τι μπορεί να σας προσφέρουν τα Silk.

Χρωματικός διαχωρισμός
Μπλε για το αριστερό αυτί, κόκκινο για το δεξί. Σας βοηθά να τα εφαρμόσετε στο σωστό αυτί, από την πρώτη φορά.

Ένα κλικ και είστε έτοιμοι.
Τα βύσματα σιλικόνης απλώς τοποθετούνται στα ακουστικά βαρηκοΐας Silk και εφαρμόζουν με ασφάλεια στο αυτί.

Τα Silk Primax με μια ματιά

Αξεσουάρ για ακουστικά βαρηκοΐας

Εξατομικεύστε την ακουστική σας εμπειρία με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Πηγαίνετε τα παιδιά το πρωί στο σχολείο, συναντάτε φίλους στο μεσημεριανό διάλειμμα για γεύμα, παρακολουθείτε τηλεόραση το βράδυ: Κάθε μέρα είναι γεμάτη από διαφορετικές ακουστικές καταστάσεις και συζητήσεις. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να κατευθύνετε τον ήχο απευθείας στα αυτιά σας, ρυθμίζοντας διακριτικά τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και επαναφορτίζοντάς τα με ευκολία;

Συνεχής ροή ήχου

To easyTek: Τεχνολογία που είναι εύκολη στη χρήση.

Η μετατροπή των ασύρματων ακουστικών βαρηκοΐας σε υψηλής ποιότητας, στερεοφωνικά ακουστικά είναι εύκολη. Το έξυπνο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα το easyTek, να απαντάτε σε τηλεφωνήματα, να αλλάζετε τα ακουστικά προγράμματα ή να αλλάζετε πηγές ήχου όπως συστήματα αναπαραγωγής ήχου, τηλεοράσεις και άλλα, με ένα μόνο κουμπί. Οι απλοί στη χρήση διακόπτες της έντασης σας επιτρέπουν να αλλάζετε γρήγορα την ένταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Και τα ευανάγνωστα φώτα LED σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες, όπως το πότε είναι η ώρα να φορτίσετε ξανά τη μπαταρία.

To easyTek σας επιτρέπει να συνδέετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με το iPhone, το iPad, τις συσκευές Android και με κάθε τηλέφωνο που διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.

Αξεσουάρ για το easyTek

Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι χρήσιμα συμπληρώματα για το easyTek

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLink™ συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTek™ προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

easytek
signia_app

Τηλεχειρισμός

Τηλεχειρισμός: easyPocket

Το κομψό easyPocket™ με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

touchcontrol

Download touchControl App

signia_app

Φόρτιση

Φορτιστής: eCharger

Το eCharger επαναφορτίζει και αφαιρεί την υγρασία από τα ακουστικά βαρηκοΐας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των μπαταριών.

Το eCharger σας γίνεται μεταφερόμενο: Προσαρμογέας αυτοκινήτου

Ο προαιρετικός προσαρμογέας αυτοκινήτου σας επιτρέπει να πάρετε το eCharger μαζί σας ακόμα και όταν είστε στο δρόμο, για να γεμίσετε τις μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας σας όπου κι αν πάτε.