Motion 13 Nx

Είτε κάνετε μια ωραία κουβέντα πίνοντας καφεδάκι, παίζετε στον κήπο με τα εγγόνια σας ή απλά κάθεστε στο μπαλκόνι ακούγοντας το τραγούδι των πουλιών, τα Motion™ 13 της Signia σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ήχου και την ανώτερη συνεχή ροή ήχου από την τηλεόραση και το smart phone σας.

Μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης

Τα Motion 13 προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών εφαρμογής και χειρισμού για την απόλυτη ικανοποίηση των επιθυμιών και των απαιτήσεων σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής μπορεί να προσαρμόσει σε εσάς μια προσωπική λύση ακοής.

Υψηλό επίπεδο άνεσης εφαρμογής

Ως οπισθωτιαίο μοντέλο, το μικρό Motion 13 εφαρμόζεται διακριτικά πίσω από τα αυτιά σας. Το εργονομικό του σχήμα το καθιστά εξαιρετικά άνετο στην εφαρμογή.

Για όλα τα επίπεδα απώλειας ακοής

Τα Motion 13 και τα Motion 13P σάς δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής αντιμετωπίζοντας τη μικρή, τη μέτρια, τη μεγάλη και την πολύ μεγάλη απώλεια ακοής.

Προαιρετικό Kαλώδιο Telecoil

Η μπαταριοθήκη των Motion 13 μπορεί να εφοδιαστεί με καλώδιο Telecoil. Σε χώρους εξοπλισμένους με επαγωγική λούπα, σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τους ομιλητές. Απλά επιλέξτε το πρόγραμμα T, όπου βλέπετε το σήμα Telecoil.

Ακούστε τον ήχο της δικής σας φωνής, όπως το προέβλεψε η φύση.

Είτε διαβάζετε ένα βιβλίο σε ένα παιδί, συζητάτε με τους γείτονες, ή βλέπετε φωτογραφίες των διακοπών με φίλους – τα Motion 13 της Signia σάς επιτρέπουν να απολαύσετε τις υπέροχες στιγμές της ζωής. Σας επιτρέπουν να αντιλαμβάνεστε τη δική σας φωνή σε τέλεια ισορροπία με το περιβάλλον σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ακρόασης και την υψηλότερη απόδοση ακοής, είτε χαλαρώνετε με ένα καλό βιβλίο είτε εξερευνάτε την υπέροχη ύπαιθρο με φίλους.

Απολαύστε άμεση συνεχή ροή ήχου από τηλεφωνικές κλήσεις, μουσική και τηλεόραση.

Είτε κατευθύνετε τις τηλεφωνικές κλήσεις, τον ήχο της τηλεόρασης ή της μουσικής απευθείας στα αυτιά σας, τα Motion 13 από την Signia σας κρατούν συνδεδεμένους με όλα όσα είναι σημαντικά.

Μέσω της εφαρμογής myControl App, μπορείτε να κατευθύνετε ήχο από διαφορετικές πηγές κατευθείαν στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να τα ρυθμίσετε εξ’ αποστάσεως. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κινητό τηλέφωνο.

Πλήρης έλεγχος στο χέρι σας

phone

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κατευθύνετε τις κλήσεις από το Apple smart phone σας (και με το StreamLine Mic από το Android smart phone) στα ακουστικά σας για απόλυτη άνεση.

music

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας στα ακουστικά σας από τη συσκευή Apple (και με το StreamLine Mic από τη συσκευή Android) για μια εξαιρετική εμπειρία ήχου.

tv

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με το StreamLine TV, ο ήχος της τηλεόρασης τροφοδοτείται στα ακουστικά σας. Ξεκινήστε τη συνεχή ροή ήχου και ρυθμίστε την ένταση με την εφαρμογή myControl.

remote-control (1)

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Με το myControl App αλλάζετε απομακρυσμένα τις ρυθμίσεις των Pure 13 και εξατομικεύετε τα ακουστικά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν δεν έχετε smart phone, το miniPocket™ είναι επίσης εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο.

Η Φυσική Ακοή στα καλύτερα της

own-voice

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ

Σε πολλούς χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας δεν αρέσει ο ήχος της δικής τους φωνής καθώς ακούγεται δυνατός και αφύσικος. Για πρώτη φορά παγκοσμίως, τα Pure 13 της Signia αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα: Το OVP™ (Own Voice Processing/Επεξεργασία της δική σας Φωνής) που διαθέτουν, σας παρέχει τον φυσικό ήχο της δική σας φωνής συνδυασμένης με τη βέλτιστη ακοή όλων των άλλων ήχων για την πιο ευχάριστη, φυσική εμπειρία ακρόασης.

speech-noise

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

Χάρη στο Speech Quality, τα Pure 13 της Signia σας επιτρέπουν να ακούτε τις ομιλίες καθαρά σε όλες τις καταστάσεις μέσω των προηγμένων τεχνολογιών καταστολής θορύβου. Αυτό κάνει πιο εύκολο για εσάς να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας, ακόμη και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως ένα εστιατόριο ή ένα συνέδριο.

conversation-moving

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Ο 3D Ταξινομητής των Pure 13 παρέχει προηγμένο αυτόματο έλεγχο για να απολαμβάνετε την υψηλότερη απόδοση ακοής. Για την επίτευξη της βέλτιστης ακοής ακόμη και εν κινήσει, τα ακουστικά βαρηκοΐας ρυθμίζονται αυτόματα με βάση τα δεδομένα κίνησης του MyControl App

crystal-clear-sound

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ

Το Sound Clarity των Pure 13 παρέχει τον πιο φυσικό, ρεαλιστικό ήχο σε όλα τα περιβάλλοντα. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

Παρακαλούμε σημειώστε: Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εξατομικευμένου ακουστικού βαρηκοΐας. O Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Τα Motion 13 Nx με μια ματιά

myHearing App.

Προσωπική φροντίδα, παντού

Το χαλαρό σας ταξίδι επιστροφής στην ξεκούραστη ακρόαση είναι πιο εύκολο με την εφαρμογή myHearing App για το smart phone σας.

Σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με τα νέα σας ακουστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές ασκήσεις ακοής, να συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης και να συνδεθείτε με τον Ακοοπροθετιστή σας εν κινήσει.

Αποκτήστε την εφαρμογή myHearing

Η εφαρμογή myHearing είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android μέσω του App Store® ή του Google Play™.

signia_app