Cellion Primax

Επαναστατική ακρόαση χωρίς μπαταρίες.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ημέρα σας.

Καλώς ήρθατε στην επόμενη γενιά της τεχνολογίας ακουστικών βαρηκοΐας με τον έξυπνο σχεδιασμό OneShell. Με τις αξιόπιστες και υψηλής χωρητικότητας μπαταρίες λιθίου τους, τα Cellion™ παρέχουν έως και δύο ημέρες συνήθους χρήσης με μία μόνο φόρτιση, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η μπαταρία τους εξαντληθεί απρόσμενα. Επιπλέον, η επαγωγική φόρτιση σημαίνει απόλυτη άνεση.

Τροφοδοτήστε τη ζωή σας.

Ξεχάστε τις μπαταρίες.

Ο τέλειος σχεδιασμός δεν αφορά μόνο την αισθητική – είναι ένας έξυπνος συνδυασμός μορφής και λειτουργιών. Με τον μοναδικό σχεδιασμό OneShell των Cellion, έχουμε συνδυάσει και τα δύο για να κατασκευάσουμε μια ακόμη παγκόσμια πρωτοπορία: ένα ακουστικό βαρηκοΐας με μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρίς επαφές φόρτισης.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου του Cellion χρησιμοποιεί τη βολική τεχνολογία ασύρματης επαγωγικής φόρτισης χωρίς την ενοχλητική αντικατάσταση μπαταριών. Απλά τοποθετήστε τα ακουστικά σας βαρηκοΐας Cellion στον φορτιστή και τα έξυπνα ηλεκτρονικά φροντίζουν για τα υπόλοιπα.

Απομακρύνετέ τα από τον φορτιστή και εκείνα θα μπουν αυτόματα σε λειτουργία για εσάς. Και μετά συνεχίζουν τη λειτουργία τους – είναι τα μόνα ακουστικά βαρηκοΐας με απεριόριστη συνεχή ροή ήχου που διαρκεί έως και δύο ημέρες με τη συνήθη χρήση χωρίς επαναφόρτιση. Και αν χρειαστεί να αυξήσετε τα επίπεδα της μπαταρίας, μια επαναφόρτιση διάρκειας 30 λεπτών θα σας κρατήσει για άλλες επτά ώρες!

Φόρτιση: Τα Cellion είναι τα πρώτα ακουστικά βαρηκοΐας παγκοσμίως που συνδυάζουν την τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου με επαγωγική φόρτιση.

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής.

Είτε πρόκειται για ένα γραφείο ανοιχτού τύπου, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε τέτοιες καταστάσεις είναι κουραστική. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή.Τα Cellion αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις. Η προηγμένη λειτουργία του SpeechMaster ελέγχει διαρκώς αυτό που ακούτε. Επικεντρώνεται αυτόματα στον συνομιλητή σας ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε εντελώς καθαρά αυτό που θέλετε να ακούσετε. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση με τα Cellion μπορεί να είναι ακόμη πιο ξεκούραστη από ότι η φυσιολογική ακρόαση. Όλη την ημέρα. Σε κάθε κατάσταση.

Τα Cellion Primax με μια ματιά

Αξεσουάρ για ακουστικά βαρηκοΐας

Εξατομικεύστε την ακουστική σας εμπειρία με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Πηγαίνετε τα παιδιά το πρωί στο σχολείο, συναντάτε φίλους στο μεσημεριανό διάλειμμα για γεύμα, παρακολουθείτε τηλεόραση το βράδυ: Κάθε μέρα είναι γεμάτη από διαφορετικές ακουστικές καταστάσεις και συζητήσεις. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να κατευθύνετε τον ήχο απευθείας στα αυτιά σας, ρυθμίζοντας διακριτικά τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και επαναφορτίζοντάς τα με ευκολία;

Συνεχής ροή ήχου

To easyTek: Τεχνολογία που είναι εύκολη στη χρήση.

Η μετατροπή των ασύρματων ακουστικών βαρηκοΐας σε υψηλής ποιότητας, στερεοφωνικά ακουστικά είναι εύκολη. Το έξυπνο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα το easyTek, να απαντάτε σε τηλεφωνήματα, να αλλάζετε τα ακουστικά προγράμματα ή να αλλάζετε πηγές ήχου όπως συστήματα αναπαραγωγής ήχου, τηλεοράσεις και άλλα, με ένα μόνο κουμπί. Οι απλοί στη χρήση διακόπτες της έντασης σας επιτρέπουν να αλλάζετε γρήγορα την ένταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Και τα ευανάγνωστα φώτα LED σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες, όπως το πότε είναι η ώρα να φορτίσετε ξανά τη μπαταρία.

To easyTek σας επιτρέπει να συνδέετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με το iPhone, το iPad, τις συσκευές Android και με κάθε τηλέφωνο που διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.

Αξεσουάρ για το easyTek

Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι χρήσιμα συμπληρώματα για το easyTek

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLink™ συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTek™ προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

easytek
signia_app

Τηλεχειρισμός

Τηλεχειρισμός: easyPocket

Το κομψό easyPocket™ με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

touchcontrol

Download touchControl App

signia_app