Pure Charge&Go Nx

Απολαμβάνοντας την υπέροχη ύπαιθρο με φίλους, διεξάγοντας μεγάλης διάρκειας επαγγελματικές συναντήσεις, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή podcast – ανεξάρτητα από το πόσες δραστηριότητες ή δουλειές θέλετε να χωρέσετε μέσα στην ημέρα σας, τα μακρύτερης διάρκειας Pure™ Charge&Go της Signia σας ακολουθούν συνεχώς.

Πιστά στο όνομά τους, τα Pure Charge & Go μπορούν να φορτίζονται πλήρως ενώ κοιμάστε ώστε να είναι πάντα έτοιμα όταν είστε και εσείς έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Ασύρματη φόρτιση

Tο Pure Charge & Go της Signia διατίθεται μαζί με τον επαγωγικό φορτιστή: Τα ακουστικά βαρηκοΐας αρχίζουν να φορτίζονται αυτόματα όταν τα τοποθετείτε στο φορτιστή και ενεργοποιούνται αυτόματα όταν τα απομακρύνετε από αυτόν.

Μικρά, διακριτικά, εξελιγμένα

Τοποθετημένα σχεδόν απαρατήρητα πίσω από τα αυτιά σας τα Pure Charge & Go, αποτελούν ένα πραγματικό θαύμα υψηλής τεχνολογίας: Προσφέρουν τον πιο φυσικό ήχο και την υψηλότερη απόδοση ακροάσης καθώς και ανώτερη συνδεσιμότητα σε μια κομψή σχεδίαση.

Για τα περισσότερα επίπεδα απώλειας ακοής

Τα Pure Charge & Go αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα απώλειας ακοής και σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής.

Διαρκής υψηλή απόδοση

Χάρη στην επαναφορτιζόμενη, υψηλής χωρητικότητας μπαταρία λιθίου, τα Pure Charge & Go της Signia προσφέρουν μια μακράς διάρκειας, ανώτερη εμπειρία ακρόασης και όταν κατευθύνετε τη συνεχή ροή ήχου.

Ακούστε τον ήχο της δικής σας φωνής, όπως το προέβλεψε η φύση.

Απολαύστε το πιο προηγμένο, διαισθητικό και αξιόπιστο ακουστικό – Pure Charge & Go από τη Signia. Είτε μαθαίνετε τα νέα των στενών σας φίλων, είτε διαπραγματεύεστε με συνεργάτες, αυτά τα πρωτοποριακά ακουστικά προσφέρουν την πιο φυσική ποιότητα ήχου.

Συνδυάζοντας την ευκολία του να μην χρειάζεται να αλλάζει κανείς μπαταρίες και την υψηλή ποιότητα στερεοφωνικής ροής ήχου από τηλέοραση, μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Bluetooth, τα Pure Charge & Go είναι τα απόλυτα ακουστικά.

Απολαύστε άμεση συνεχή ροή ήχου από τηλεφωνικές κλήσεις, μουσική και τηλεόραση.

Κατευθύνετε τη μουσική υψηλής στερεοφωνικής ποιότητας κατευθείαν στα αυτιά σας, ρυθμίστε διακριτικά την ένταση ανάλογα με τις επιθυμίες σας ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, ή ακούστε ένα τηλεφώνημα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με τα Pure Charge & Go έχετε διακριτικό και βολικό τηλεχειρισμό και ανώτερη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth για συνεχή ροή ήχου από διαφορετικές πηγές στο χέρι σας – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smart phone.

Πλήρης έλεγχος στο χέρι σας

phone

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κατευθύνετε τις κλήσεις από το Apple smart phone σας (και με το StreamLine Mic από το Android smart phone) στα ακουστικά σας για απόλυτη άνεση.

music

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας στα ακουστικά σας από τη συσκευή Apple (και με το StreamLine Mic από τη συσκευή Android) για μια εξαιρετική εμπειρία ήχου.

tv

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με το StreamLine TV, ο ήχος της τηλεόρασης τροφοδοτείται στα ακουστικά σας. Ξεκινήστε τη συνεχή ροή ήχου και ρυθμίστε την ένταση με την εφαρμογή myControl.

remote-control (1)

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Με το myControl App αλλάζετε απομακρυσμένα τις ρυθμίσεις των Pure 13 και εξατομικεύετε τα ακουστικά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν δεν έχετε smart phone, το miniPocket™ είναι επίσης εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο.

Η Φυσική Ακοή στα καλύτερα της

own-voice

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ

Σε πολλούς χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας δεν αρέσει ο ήχος της δικής τους φωνής καθώς ακούγεται δυνατός και αφύσικος. Για πρώτη φορά παγκοσμίως, τα Pure 13 της Signia αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα: Το OVP™ (Own Voice Processing/Επεξεργασία της δική σας Φωνής) που διαθέτουν, σας παρέχει τον φυσικό ήχο της δική σας φωνής συνδυασμένης με τη βέλτιστη ακοή όλων των άλλων ήχων για την πιο ευχάριστη, φυσική εμπειρία ακρόασης.

speech-noise

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

Χάρη στο Speech Quality, τα Pure 13 της Signia σας επιτρέπουν να ακούτε τις ομιλίες καθαρά σε όλες τις καταστάσεις μέσω των προηγμένων τεχνολογιών καταστολής θορύβου. Αυτό κάνει πιο εύκολο για εσάς να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας, ακόμη και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως ένα εστιατόριο ή ένα συνέδριο.

conversation-moving

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Ο 3D Ταξινομητής των Pure 13 παρέχει προηγμένο αυτόματο έλεγχο για να απολαμβάνετε την υψηλότερη απόδοση ακοής. Για την επίτευξη της βέλτιστης ακοής ακόμη και εν κινήσει, τα ακουστικά βαρηκοΐας ρυθμίζονται αυτόματα με βάση τα δεδομένα κίνησης του MyControl App

crystal-clear-sound

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ

Το Sound Clarity των Pure 13 παρέχει τον πιο φυσικό, ρεαλιστικό ήχο σε όλα τα περιβάλλοντα. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

Παρακαλούμε σημειώστε: Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εξατομικευμένου ακουστικού βαρηκοΐας. O Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Τα Pure Charge&Go Nx με μια ματιά

myHearing App.

Προσωπική φροντίδα, παντού

Το χαλαρό σας ταξίδι επιστροφής στην ξεκούραστη ακρόαση είναι πιο εύκολο με την εφαρμογή myHearing App για το smart phone σας.

Σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με τα νέα σας ακουστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές ασκήσεις ακοής, να συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης και να συνδεθείτε με τον Ακοοπροθετιστή σας εν κινήσει.

Αποκτήστε την εφαρμογή myHearing

Η εφαρμογή myHearing είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android μέσω του App Store® ή του Google Play™.

signia_app