Silk Nx

Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας από τη Signia. Το μικρότερο έτοιμο για χρήση ακουστικό βαρηκοΐας, που αποδίδει τον φυσικότερο ήχο. Είτε περνάτε χρόνο με τους σημαντικούς για τη ζωή σας ανθρώπους είτε συναντάτε έναν νέο σημαντικό άνθρωπο, τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας Silk™ της Signia σας παρέχουν τη σιγουριά να γνωρίζετε ότι κανείς δεν παρατηρεί ότι τα φοράτε. Από τα μικρότερα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο, τα ακουστικά βαρηκοΐας Silk είναι έτοιμα για εφαρμογή επιτόπου χάρη στα εξαιρετικά μαλακά βύσματα σιλικόνης που τους επιτρέπουν να τοποθετούνται άνετα στο αυτί σας. Το να ακούτε καλά δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο απλό.

Η απόλυτη διακριτικότητα

Τα νέα Silk της Signia είναι 20% μικρότερα από τον προκάτοχό τους, καθιστώντας τα πρακτικά αόρατα στα αυτί.

Τοποθετήστε, εφαρμόστε, και είστε έτοιμοι

Διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, τα βύσματα σιλικόνης απλά τοποθετούνται στα ακουστικά βαρηκοΐας Silk και εφαρμόζουν με ασφάλεια στο αυτί για μια απολύτως φυσική, τέλεια εφαρμογή επιτόπου χωρίς να πρέπει να περιμένετε για ένα εξατομικευμένο εξωτερικό κέλυφος όπως συμβαίνει με άλλα ενδωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας.

Σαφής χρωματική κωδικοποίηση

Η χρωματική κωδικοποίηση με κόκκινο για το δεξί και μπλε για το αριστερό σάς διευκολύνει να τοποθετείτε τα ακουστικά βαρηκοΐας στο σωστό αυτί.

Ιδανικά για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική.

Σε αντίθεση με τα ακουστικά βαρηκοΐας που τοποθετούνται πίσω από το αυτί, τα μικρόφωνα των Silk λαμβάνουν ήχο από το εσωτερικό του ακουστικού πόρου.
Αυτό σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να ακούτε μουσική με τον τρόπο που είστε συνηθισμένοι. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ακουστικά κεφαλής.

Το να φοράτε τα Silk είναι τόσο φυσικό που θα ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά βαρηκοΐας.

Κρυστάλλινος ήχος με φυσική ροή.

Είτε πρόκειται για ένα δρόμο γεμάτο κόσμο, ένα ανοιχτού τύπου γραφείο, ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια.

Τα Silk αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις εξειδικευμένα, αναπαράγοντας τον φυσιολογικό τρόπο που εντοπίζουμε τον ήχο. Εστιάζουν σε αυτό που είναι σημαντικό, όπως ο συνομιλητής σας, ενώ φιλτράρουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε καθαρότατα αυτά που θέλετε να ακούσετε. Όλη μέρα. Σε κάθε περίπτωση.

Πλήρης έλεγχος στο χέρι σας

Asset 231.5x

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Με το myControl App αλλάζετε απομακρυσμένα τις ρυθμίσεις των Pure 13 και εξατομικεύετε τα ακουστικά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν δεν έχετε smart phone, το miniPocket™ είναι επίσης εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο.

Η Φυσική Ακοή στα καλύτερα της

Asset 171.5x

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

Χάρη στο Speech Quality, τα Pure 13 της Signia σας επιτρέπουν να ακούτε τις ομιλίες καθαρά σε όλες τις καταστάσεις μέσω των προηγμένων τεχνολογιών καταστολής θορύβου. Αυτό κάνει πιο εύκολο για εσάς να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας, ακόμη και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως ένα εστιατόριο ή ένα συνέδριο.

Asset 241.5x

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ

Το Sound Clarity των Pure 13 παρέχει τον πιο φυσικό, ρεαλιστικό ήχο σε όλα τα περιβάλλοντα. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

 

Παρακαλούμε σημειώστε: Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εξατομικευμένου ακουστικού βαρηκοΐας. O Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Τα Silk Nx με μια ματιά

myHearing App.

Προσωπική φροντίδα, παντού

Το χαλαρό σας ταξίδι επιστροφής στην ξεκούραστη ακρόαση είναι πιο εύκολο με την εφαρμογή myHearing App για το smart phone σας.

Σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με τα νέα σας ακουστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές ασκήσεις ακοής, να συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης και να συνδεθείτε με τον Ακοοπροθετιστή σας εν κινήσει.

Αποκτήστε την εφαρμογή myHearing

Η εφαρμογή myHearing είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android μέσω του App Store® ή του Google Play™.

signia_app