Insio Nx

Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας Insio από την Signia. Τα μικρότερα ακουστικά βαρηκοΐας με φυσική ποιότητα ήχου.

Η ζωή είναι καλύτερη όταν την περνάμε μαζί. Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας Insio™ της Signia κατασκευάζονται εξατομικευμένα σύμφωνα με την ανατομία του αυτιού σας και την απώλεια ακοής σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το χρόνο σας μαζί με τα κοντινά σας πρόσωπα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την ακοή και την εμφάνισή σας. Με τον απίστευτα διακριτικό σχεδιασμό και την εξαιρετική ποιότητα ήχου, τα νέο Insio σας παρέχουν αυτοπεποίθηση ώστε να απολαύσετε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Μικροσκοπικά εξελιγμένα

Παρότι μικροσκοπικά σε μέγεθος, τα Insio είναι εξοπλισμένα με την πιο προηγμένη τεχνολογία για μια φυσικότατη εμπειρία ακοής, και μπορεί ακόμη και να ρυθμίζονται εξ αποστάσεως.

Για ευρύ φάσμα απώλειας ακοής

Μικρή, μέτρια ή μεγάλη απώλεια ακοής, τα Insio αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις προκλήσεις και σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής.

Ιδανικά για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσική.

Σε αντίθεση με τα ακουστικά βαρηκοΐας που τοποθετούνται πίσω από το αυτί, τα μικρόφωνα των Insio λαμβάνουν ήχο από το εσωτερικό του ακουστικού πόρου.
Αυτό σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να ακούτε μουσική με τον τρόπο που είστε συνηθισμένοι. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ακουστικά κεφαλής.

Το να φοράτε τα Insio είναι τόσο φυσικό που θα ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά βαρηκοΐας.

Κρυστάλλινος ήχος με φυσική ροή.

Είτε γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο είτε στο τηλέφωνο, οι συνομιλίες απαιτούν συγκέντρωση και προσπάθεια οπουδήποτε οι ήχοι του περιβάλλοντος μπορούν να
μας αποσπάσουν από το να ακούμε ό,τι έχει σημασία. Τα Insio είναι εξειδικευμένα εξοπλισμένα για να αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις.

Αναπαράγουν τον φυσικό τρόπο που εντοπίζουμε τον ήχο, εστιάζοντας στον συνομιλητή σας ενώ φιλτράρουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε καθαρότερα αυτά που θέλετε να ακούσετε. Όλη μέρα. Σε κάθε περίπτωση.

Πλήρης έλεγχος στο χέρι σας

remote-control

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Με το myControl App αλλάζετε απομακρυσμένα τις ρυθμίσεις των Pure 13 και εξατομικεύετε τα ακουστικά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν δεν έχετε smart phone, το miniPocket™ είναι επίσης εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο.

Η Φυσική Ακοή στα καλύτερα της

speech-noise

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

Χάρη στο Speech Quality, τα Pure 13 της Signia σας επιτρέπουν να ακούτε τις ομιλίες καθαρά σε όλες τις καταστάσεις μέσω των προηγμένων τεχνολογιών καταστολής θορύβου. Αυτό κάνει πιο εύκολο για εσάς να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας, ακόμη και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως ένα εστιατόριο ή ένα συνέδριο.

crystal-clear-sound

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ

Το Sound Clarity των Pure 13 παρέχει τον πιο φυσικό, ρεαλιστικό ήχο σε όλα τα περιβάλλοντα. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

Παρακαλούμε σημειώστε: Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εξατομικευμένου ακουστικού βαρηκοΐας. O Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Τα Insio Nx με μια ματιά

myHearing App.

Προσωπική φροντίδα, παντού

Το χαλαρό σας ταξίδι επιστροφής στην ξεκούραστη ακρόαση είναι πιο εύκολο με την εφαρμογή myHearing App για το smart phone σας.

Σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με τα νέα σας ακουστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές ασκήσεις ακοής, να συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης και να συνδεθείτε με τον Ακοοπροθετιστή σας εν κινήσει.

Αποκτήστε την εφαρμογή myHearing

Η εφαρμογή myHearing είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android μέσω του App Store® ή του Google Play™.

signia_app