Pure Primax

Χαλαρώστε και απολαύστε την κάθε λεπτομέρεια.

Κομψό, βολικό, ξεκούραστο.

Μικρό, κομψό και απίστευτα διακριτικό, το νέο PureΤΜ επαναπροσδιορίζει την ευκολία στην ακρόαση. Συνδυάζοντας την κομψότητα με την εξαιρετική ακουστική, οι δυναμικές, προηγμένες λειτουργίες του σας επιτρέπουν να ακούτε ξεκούραστα σε κάθε κατάσταση. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, οτιδήποτε και αν κάνετε, με τo Pure μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την κάθε λεπτομέρεια.

Άνεση χωρίς προσπάθεια.

Πλήρως εξοπλισμένα, τα ακουστικά βαρηκοΐας Pure σας παρέχουν απόλυτη άνεση. Χάρη στο eCharger, δεν υπάρχουν μικρές μπαταρίες προς αντικατάσταση. Αξιολογημένα ως IP67, τα Pure είναι επίσης ανθεκτικά στην υγρασία και τις ακαθαρσίες για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Τα Pure με μια ματιά:

Είτε πρόκειται για ένα γραφείο ανοιχτού τύπου, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε τέτοιες καταστάσεις είναι κουραστική. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή.

Το νέο Pure βοηθάει να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Η προηγμένη λειτουργία SpeechMaster ελέγχει διαρκώς αυτό που ακούτε και απομονώνει τον βασικό ομιλητή για να μειώσει τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε αυτό που θέλετε αλλά όχι τα υπόλοιπα. Ως αποτέλεσμα,η ακρόαση γίνεται εύκολη και λιγότερο κουραστική από ότι συνήθως. Όλη την ημέρα. Σε κάθε κατάσταση.

Η ζωή όπως συνήθως. Με το Pure.

Παραμονή στους σταθμούς.
Περιμένοντας το τρένο για να πάτε στη δουλειά, οι συζητήσεις διακόπτονται από τα διερχόμενα τρένα, και τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα. Το Pure διατηρεί σε αυτή την απαιτητική κατάσταση τον έλεγχο. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία του SpeechMaster ανυψώνει τη φωνή του ομιλητή που μας ενδιαφέρει πάνω από τις υπόλοιπες φωνές ενώ επίσης χρησιμοποιεί περιορισμένη κατευθυνσιμότητα και μείωση θορύβου για να μειώσει τους ήχους του περιβάλλοντος και τις φωνές εκτός της κατεύθυνσης της προσοχής διευκολύνοντάς σας να καταλαβαίνετε αυτό που είναι σημαντικό.

Οποιαδήποτε και αν είναι η κατάσταση, το Pure σας επιτρέπει να ακούτε καθαρά αυτό που συμβαίνει χωρίς να χρειάζεται να το σκεφτείτε.

Έτοιμοι για δουλειά.
Στο γραφείο, τα τηλέφωνα χτυπούν και τριγύρω οι συνάδελφοι συζητούν για δουλειά. Όταν κάποιος σας ρωτάει τη γνώμη σας για μια αναφορά, το Pure τα καταφέρνει εκπληκτικά. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία του SpeechMaster ανυψώνει τη φωνή του ομιλητή πάνω από των υπολοίπων ενώ ενεργοποιεί τη μείωση θορύβου για να αντιμετωπίσει τους ήχους του περιβάλλοντος. Αργότερα, σε μια δεξίωση υποδοχής στο φουαγιέ, η φωνή του εκφωνητή αντηχεί τριγύρω στο δωμάτιο. Το πρόγραμμα EchoShield του Pure μειώνει την αντήχηση για καλύτερη ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη ευκολία ακρόασης.

Γεύμα με απόλαυση και κέφι.
Τρώτε ένα γρήγορα γεύμα με συναδέλφους σε ένα καφέ του δρόμου. Καθώς η συζήτηση ανάβει, αυξάνει και η ένταση του ανέμου. Με το Pure, η αντίληψη κάθε λέξης είναι πανεύκολη. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία SpeechMaster χρησιμοποιεί και στα δύο αυτιά το eWindScreen™ για να μειώσει το θόρυβο του ανέμου, επικεντρώνοντας στην κατεύθυνση των φωνών που παρακολουθείτε.

Κατασκευασμένα για τους λάτρεις της μουσικής.
Το πρόγραμμα HD Music του Pure παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι κατασκευασμένο ειδικά για να σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλήρως τη μουσική. Είτε απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σε μια συναυλία, ή ακούτε στο σπίτι στο στερεοφωνικό σας σύστημα ή ακόμη και εάν εσείς ο ίδιος παίζετε μουσική σε σκηνή, το HD Music προσφέρει βέλτιστη και εξαιρετική ακουστική εμπειρία.

Τα Pure Primax με μια ματιά

Αξεσουάρ για ακουστικά βαρηκοΐας

Εξατομικεύστε την ακουστική σας εμπειρία με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Πηγαίνετε τα παιδιά το πρωί στο σχολείο, συναντάτε φίλους στο μεσημεριανό διάλειμμα για γεύμα, παρακολουθείτε τηλεόραση το βράδυ: Κάθε μέρα είναι γεμάτη από διαφορετικές ακουστικές καταστάσεις και συζητήσεις. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να κατευθύνετε τον ήχο απευθείας στα αυτιά σας, ρυθμίζοντας διακριτικά τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και επαναφορτίζοντάς τα με ευκολία;

Συνεχής ροή ήχου

To easyTek: Τεχνολογία που είναι εύκολη στη χρήση.

Η μετατροπή των ασύρματων ακουστικών βαρηκοΐας σε υψηλής ποιότητας, στερεοφωνικά ακουστικά είναι εύκολη. Το έξυπνο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα το easyTek, να απαντάτε σε τηλεφωνήματα, να αλλάζετε τα ακουστικά προγράμματα ή να αλλάζετε πηγές ήχου όπως συστήματα αναπαραγωγής ήχου, τηλεοράσεις και άλλα, με ένα μόνο κουμπί. Οι απλοί στη χρήση διακόπτες της έντασης σας επιτρέπουν να αλλάζετε γρήγορα την ένταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Και τα ευανάγνωστα φώτα LED σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες, όπως το πότε είναι η ώρα να φορτίσετε ξανά τη μπαταρία.

To easyTek σας επιτρέπει να συνδέετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με το iPhone, το iPad, τις συσκευές Android και με κάθε τηλέφωνο που διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.

Αξεσουάρ για το easyTek

Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι χρήσιμα συμπληρώματα για το easyTek

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLink™ συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTek™ προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

easytek
signia_app

Τηλεχειρισμός

Τηλεχειρισμός: easyPocket

Το κομψό easyPocket™ με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

touchcontrol

Download touchControl App

signia_app

Φόρτιση

Φορτιστής: eCharger

Το eCharger επαναφορτίζει και αφαιρεί την υγρασία από τα ακουστικά βαρηκοΐας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των μπαταριών.

Το eCharger σας γίνεται μεταφερόμενο: Προσαρμογέας αυτοκινήτου

Ο προαιρετικός προσαρμογέας αυτοκινήτου σας επιτρέπει να πάρετε το eCharger μαζί σας ακόμα και όταν είστε στο δρόμο, για να γεμίσετε τις μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας σας όπου κι αν πάτε.