Αποδεδειγμένη τεχνολογία, εξαιρετική άνεση.

Όλα τα μοντέλα RIC, BTE, Click ITE και ITE στην αποδεδειγμένη τεχνολογία Intuis 3 της Signia, με έξι κανάλια MPO για προηγμένες επιλογές προσαρμογής και για περισσότερες μεμονωμένες ρυθμίσεις.

 

Intuis Οπισθωτιαία Ακουστικά

Intuis Οπισθωτιαία Ακουστικά

Intuis Ενδωτιαία Ακουστικά Ειδικές Παραγγελίες

Τα ενδωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας αυτής της κατηγορίας φτιάχνονται στα μέτρα σας και χωράνε διακριτικά μέσα στο αυτί σας.

Intuis 3 P

(1) Δύο ενσωματωμένα χειριστήρια
Ενσωματωμένο κουμπί και διακόπτης για χειροκίνητο έλεγχο, συμπεριλαμβανομένου προγραμματιζόμενου κλειδώματος πλήκτρων για την αποφυγή ακούσιας αλλαγής προγράμματος ή εντασης.

(2) Επιλογή: Άμεση είσοδος ήχου
Τα μοντέλα BTE εχουν τυποποιημένο διαμέρισμα για μπαταρίες, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα με απευθείας σύνδεση εισόδου ήχου.

(3) Κατευθυντικά μικρόφωνα
Βελτιστοποιημένη τοποθέτηση και προσανατολισμός οπου παρέχουν βελτιωμένη κατεύθυνση για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απόδοση ακρόασης.

(4) Ανθεκτικο περίβλημα
Προσαρμοσμένα και δοκιμασμένα σε περιβάλλοντα με τις μεγαλύτερες δυσκολίες, τα περιβλήματα του Prompt BTEs είναι ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τη βρωμιά.

(5) Πόρτα μπαταρίας
Με λειτουργία on / off.

Εύκολη Αλλαγή Μπαταριών

Η θύρα μπαταριών στα οπισθωτιαία μοντέλα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει εύκολα ώστε να μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα και απλά την μπαταρία όπως δείχνουν τα παρακάτω βήματα.

 

Intuis 3 Click-CIC

(1) Οπή εξαερισμού
Εξασφαλίζει αερισμό στο αυτί και βελτιώνει την άνεση και την ακρόαση.