Insio Primax

Η ευκολία της ακρόασης.

Εξατομικευμένο, αόρατο, ξεκούραστο.

Κατασκευασμένο κατά παραγγελία σύμφωνα με την ανατομία του αυτιού σας και την απώλεια της ακοής σας, το Insio™ είναι σχεδόν αόρατο και, χάρη στην εφαρμογή touchControl App™, εξαιρετικά διακριτικό. Και παρόλο το μικροσκοπικό του μέγεθος, είναι εξοπλισμένο με λειτουργικότητα που παρέχει ξεκούραστη ακρόαση σε όλα τα ακουστικά της οικογένειας Insio.

Υπερ-διακριτικά, εκπληκτικά ξεκούραστα.

Μικροσκοπικά σε μέγεθος, εξατομικευμένα για ακρίβεια και άνεση στην εφαρμογή, και διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία, τα νέα Insio παρέχουν τη φυσική ευκολία της ακρόασης.

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής.

ίτε πρόκειται για ένα γραφείο ανοιχτού τύπου, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε τέτοιες καταστάσεις είναι κουραστική. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή.

Το νέο Insio βοηθάει να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Η προηγμένη λειτουργία SpeechMaster ελέγχει διαρκώς αυτό που ακούτε και απομονώνει τον βασικό ομιλητή για να μειώσει τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε αυτό που θέλετε αλλά όχι τα υπόλοιπα. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση γίνεται εύκολη και λιγότερο κουραστική από ότι συνήθως. Όλη την ημέρα.

Μια μέρα με την ομάδα. Και το Insio.

Γεύμα με απόλαυση και κέφι.
Τρώτε ένα γρήγορα γεύμα με συναδέλφους σε ένα καφέ του δρόμου. Καθώς η συζήτηση ανάβει, αυξάνει και η ένταση του ανέμου. Με το Insio, η αντίληψη κάθε λέξης είναι πανεύκολη. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία SpeechMaster χρησιμοποιεί και στα δύο αυτιά το eWindScreen™ για να μειώσει το θόρυβο του ανέμου, επικεντρώνοντας στην κατεύθυνση των φωνών που παρακολουθείτε.

Μια συνάντηση έκπληξη.
Στέκεστε στην πλατφόρμα του τρένου στο δρόμο σας για το γραφείο με όλη τη φασαρία ενός σιδηροδρομικού σταθμού, και ένας άγνωστος σας ζητά οδηγίες. Καθώς το τρένο περνά με θόρυβο μπροστά σας, το Insio διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε λέξη. Η έξυπνη λειτουργία του SpeechMaster ανυψώνει τη φωνή του ομιλητή που σας ενδιαφέρει πάνω από τις υπόλοιπες φωνές ενώ επίσης χρησιμοποιεί περιορισμένη κατευθυντικότητα και μείωση θορύβου για να μειώσει τους ήχους του περιβάλλοντος και τις φωνές εκτός της κατεύθυνσης της προσοχής σας διευκολύνοντάς σας να καταλαβαίνετε αυτό που είναι σημαντικό.

Διαφωνίες ανοικτού τύπου.
Πίσω στο γραφείο, η δουλειά χτυπάει κόκκινο αλλά υπάρχει η κακοφωνία των τηλεφώνων που χτυπούν και των ανθρώπων που συζητούν. Όταν κάποιος σας ρωτάει τη γνώμη σας για μια αναφορά, το Insio τα καταφέρνει εκπληκτικά. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία του SpeechMaster ανυψώνει τη φωνή του ομιλητή πάνω από των υπολοίπων ενώ ενεργοποιεί τη μείωση θορύβου για να αντιμετωπίσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Αργότερα, σε μια δεξίωση υποδοχής στο φουαγιέ, η φωνή του εκφωνητή αντηχεί τριγύρω στο δωμάτιο. Το πρόγραμμα EchoShield του Insio μειώνει την αντήχηση για καλύτερη ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη ευκολία ακρόασης.

Πιστότητα ήχου που πραγματικά θα εκτιμήσετε.
Το πρόγραμμα HD Music του Insio παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι κατασκευασμένο ειδικά για να σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλήρως τη μουσική. Είτε απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σε μια συναυλία, ή ακούτε στο σπίτι στο στερεοφωνικό σας σύστημα ή ακόμη και εάν εσείς ο ίδιος παίζετε μουσική σε σκηνή, το HD Music προσφέρει βέλτιστη και εξαιρετική ακουστική εμπειρία.

Τα Insio Primax με μια ματιά

Αξεσουάρ για ακουστικά βαρηκοΐας

Εξατομικεύστε την ακουστική σας εμπειρία με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Πηγαίνετε τα παιδιά το πρωί στο σχολείο, συναντάτε φίλους στο μεσημεριανό διάλειμμα για γεύμα, παρακολουθείτε τηλεόραση το βράδυ: Κάθε μέρα είναι γεμάτη από διαφορετικές ακουστικές καταστάσεις και συζητήσεις. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να κατευθύνετε τον ήχο απευθείας στα αυτιά σας, ρυθμίζοντας διακριτικά τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και επαναφορτίζοντάς τα με ευκολία;

Συνεχής ροή ήχου

To easyTek: Τεχνολογία που είναι εύκολη στη χρήση.

Η μετατροπή των ασύρματων ακουστικών βαρηκοΐας σε υψηλής ποιότητας, στερεοφωνικά ακουστικά είναι εύκολη. Το έξυπνο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα το easyTek, να απαντάτε σε τηλεφωνήματα, να αλλάζετε τα ακουστικά προγράμματα ή να αλλάζετε πηγές ήχου όπως συστήματα αναπαραγωγής ήχου, τηλεοράσεις και άλλα, με ένα μόνο κουμπί. Οι απλοί στη χρήση διακόπτες της έντασης σας επιτρέπουν να αλλάζετε γρήγορα την ένταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Και τα ευανάγνωστα φώτα LED σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες, όπως το πότε είναι η ώρα να φορτίσετε ξανά τη μπαταρία.

To easyTek σας επιτρέπει να συνδέετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με το iPhone, το iPad, τις συσκευές Android και με κάθε τηλέφωνο που διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.

Αξεσουάρ για το easyTek

Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι χρήσιμα συμπληρώματα για το easyTek

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLink™ συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTek™ προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

easytek
signia_app

Τηλεχειρισμός

Τηλεχειρισμός: easyPocket

Το κομψό easyPocket™ με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

touchcontrol

Download touchControl App

signia_app