Pure 13 NX

Η φυσική σας επιλογή για απόδοση και ακοή.

Είτε βρίσκεστε σε μια επαγγελματική συνάντηση, δέχεστε ένα σημαντικό επαγγελματικό τηλεφώνημα, προετοιμάζετε μια παρουσίαση ή συναντάτε συναδέλφους για φαγητό, με τα Pure™ 13 της Signia μπορείτε να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ήχου μαζί με την ανώτερη συνδεσιμότητα και τη μεγαλύτερη διάρκεια εφαρμογής ενώ παράλληλα ο ήχος ρέει συνεχώς από το smart phone και την τηλεόρασή σας.

Μέγιστη ενεργειακή απόδοση

Το αξιόπιστο Pure 13 από την Signia παρέχει τη μεγαλύτερη διάρκεια συνεχούς ροής ήχου στην κατηγορία του, ώστε να έχετε ηρεμία και να ασχολείστε με τα σημαντικά θέματα της ζωής.

Πλήρως εξοπλισμένα

Πλήρως εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνολογία, τα Pure 312 της Signia προσφέρουν τον πιο φυσικό ήχο και υψηλότερη απόδοση ακοής καθώς και ανώτερη συνδεσιμότητα.

Για όλα τα επίπεδα απώλειας ακοής

Μικρή, μέτρια, μεγάλη ή πολύ μεγάλη απώλεια ακοής, τα Pure 312 αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις προκλήσεις και σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής.

Ακούστε τον ήχο της δικής σας φωνής, όπως το προέβλεψε η φύση.

Γιορτάστε μια συμφωνία με συναδέλφους, δώστε μια ομιλία ή κάντε διαπραγματεύσεις – Τα Pure 13 από τη Signia σας βοηθούν να τα επιτύχετε όλα ξεκούραστα.

Σας επιτρέπουν να αντιλαμβάνεστε τη δική σας φωνή σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε την πιο φυσική εμπειρία ακοής και την υψηλότερη ακουστική απόδοση, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε ταξιδεύετε για την επόμενη συνάντησή σας.

Απολαύστε άμεση συνεχή ροή ήχου από τηλεφωνικές κλήσεις, μουσική και τηλεόραση.

Κατευθύνετε τον ήχο από την τηλεφωνική συνδιάσκεψη ή τηλεδιάσκεψη απευθείας στα αυτιά σας, προσαρμόστε διακριτικά την ένταση σε μια συνάντηση ή ακούστε την εφαρμογή πλοήγησης για την ταχύτερη διαδρομή στο επαγγελματικό σας γεύμα – το μόνο που χρειάζεστε είναι το smart phone σας.

Μέσω της εφαρμογής myControl App, τα Pure 13 σας προσφέρουν ανώτερη και μακράς διάρκειας συνδεσιμότητα, για όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τον άξια κερδισμένο ελεύθερο χρόνο σας.

Πλήρης έλεγχος στο χέρι σας

phone

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κατευθύνετε τις κλήσεις από το Apple smart phone σας (και με το StreamLine Mic από το Android smart phone) στα ακουστικά σας για απόλυτη άνεση.

music

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας στα ακουστικά σας από τη συσκευή Apple (και με το StreamLine Mic από τη συσκευή Android) για μια εξαιρετική εμπειρία ήχου.

tv

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με το StreamLine TV, ο ήχος της τηλεόρασης τροφοδοτείται στα ακουστικά σας. Ξεκινήστε τη συνεχή ροή ήχου και ρυθμίστε την ένταση με την εφαρμογή myControl.

remote-control (1)

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Με το myControl App αλλάζετε απομακρυσμένα τις ρυθμίσεις των Pure 13 και εξατομικεύετε τα ακουστικά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν δεν έχετε smart phone, το miniPocket™ είναι επίσης εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο.

Η Φυσική Ακοή στα καλύτερα της

own-voice

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ

Σε πολλούς χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας δεν αρέσει ο ήχος της δικής τους φωνής καθώς ακούγεται δυνατός και αφύσικος. Για πρώτη φορά παγκοσμίως, τα Pure 13 της Signia αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα: Το OVP™ (Own Voice Processing/Επεξεργασία της δική σας Φωνής) που διαθέτουν, σας παρέχει τον φυσικό ήχο της δική σας φωνής συνδυασμένης με τη βέλτιστη ακοή όλων των άλλων ήχων για την πιο ευχάριστη, φυσική εμπειρία ακρόασης.

speech-noise

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

Χάρη στο Speech Quality, τα Pure 13 της Signia σας επιτρέπουν να ακούτε τις ομιλίες καθαρά σε όλες τις καταστάσεις μέσω των προηγμένων τεχνολογιών καταστολής θορύβου. Αυτό κάνει πιο εύκολο για εσάς να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας, ακόμη και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως ένα εστιατόριο ή ένα συνέδριο.

conversation-moving

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Ο 3D Ταξινομητής των Pure 13 παρέχει προηγμένο αυτόματο έλεγχο για να απολαμβάνετε την υψηλότερη απόδοση ακοής. Για την επίτευξη της βέλτιστης ακοής ακόμη και εν κινήσει, τα ακουστικά βαρηκοΐας ρυθμίζονται αυτόματα με βάση τα δεδομένα κίνησης του MyControl App

crystal-clear-sound

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ

Το Sound Clarity των Pure 13 παρέχει τον πιο φυσικό, ρεαλιστικό ήχο σε όλα τα περιβάλλοντα. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

Παρακαλούμε σημειώστε: Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εξατομικευμένου ακουστικού βαρηκοΐας. O Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Τα Pure 13 NX με μια ματιά

myHearing App.

Προσωπική φροντίδα, παντού

Το χαλαρό σας ταξίδι επιστροφής στην ξεκούραστη ακρόαση είναι πιο εύκολο με την εφαρμογή myHearing App για το smart phone σας.

Σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με τα νέα σας ακουστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές ασκήσεις ακοής, να συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης και να συνδεθείτε με τον Ακοοπροθετιστή σας εν κινήσει.

Αποκτήστε την εφαρμογή myHearing

Η εφαρμογή myHearing είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android μέσω του App Store® ή του Google Play™.

signia_app