Motion Primax

Η φυσική άνεση των ακουστικών επαναπροσδιορίζεται.

Κομψό, εύκολα ρυθμιζόμενο, ξεκούραστο.

Με ένα μοντέλο που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε απαίτηση ακρόασης, το νέο MotionTM προσαρμόζεται άνετα και διακριτικά πίσω από το αυτί σας. Εύκολο στη ρύθμιση και στον έλεγχο, είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες που σας επιτρέπουν να ακούτε με άνεση όλη μέρα. Οποιαδήποτε και να είναι η κατάσταση, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

Εύκολα στη χρήση, διακριτικά άνετα.

Aρκετά στιβαρά για να αντέχουν στις κακουχίες της καθημερινής ζωής, τα Motion είναι αξιολογημένα ως IP67 και είναι ανθεκτικά στην υγρασία, τη σκόνη και τις ακαθαρσίες. Η επιλογή για εφαρμογή στο αυτί μεταξύ γωνίας και σωληναρίου ThinTube διασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στην ακρόαση και την εφαρμογή.

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής.

Είτε πρόκειται για ένα γραφείο ανοιχτού τύπου, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε τέτοιες καταστάσεις είναι κουραστική. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή.

Το νέο Motion βοηθάει να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Η προηγμένη λειτουργία SpeechMaster ελέγχει διαρκώς αυτό που ακούτε και απομονώνει τον βασικό ομιλητή για να μειώσει τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε αυτό που θέλετε αλλά όχι τα υπόλοιπα. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση γίνεται εύκολη και λιγότερο κουραστική από ότι συνήθως. Όλη την ημέρα.

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής.

Ενθουσιασμός στο πρωινό.
Ο ανιψιός και η ανιψιά σας φιλοξενούνται στο σπίτι σας. Γύρω από το τραπέζι του πρωινού, συζητούν με ενθουσιασμό για το πρόγραμμα της ημέρας. Οι φωνές αναπηδούν γύρω από το τραπέζι και οι ήχοι των πηρουνιών και των κουταλιών κροτούν στο περιβάλλον αποσπώντας την προσοχή. Το Motion έχει εξαιρετική απόδοση στο τραπέζι που διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε λέξη. Η προηγμένη αυτοματοποιημένη λειτουργία SpeechMaster απομονώνει τις ομιλίες ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί το SoundSmoothing™ που μειώνει τους κρότους των μαχαιροπήρουνων.

Χάρη στο Motion, ακούτε εύκολα αυτά που έχουν σημασία. Στην πραγματικότητα, κάνει την ακρόαση τόσο ξεκούραστη, ώστε το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι τι θα φάτε για πρωινό, γιαούρτι ή δημητριακά. Ή και τα δύο.

Κουταλιές ευχαρίστησης.
Έξω από το παγωτατζίδικο, όλοι απολαμβάνουν το αεράκι και παρατηρούν την κίνηση. Με τον ήχο των συζητήσεων τριγύρω, το Motion ανταπεξέρχεται στην πρόκληση. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία SpeechMaster απομονώνει τις ομιλίες ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τη μείωση θορύβου και το eWindScreen™ και στα δύο αυτιά για να μειώσει το θόρυβο του ανέμου και να καταστείλει τον ήχο των αυτοκινήτων, ώστε να ακούτε καθαρά την κάθε λέξη.

Μια χαρούμενη γιορτή.
Σε ένα ευχάριστο πάρτι, η συζήτησή σας είναι μία από το πλήθος των συζητήσεων, αλλά το Motion τα καταφέρνει εξαιρετικά. Καθώς το πάρτι μεταφέρεται στην μεγάλη αίθουσα του χορού, οι ομιλίες αναπηδούν αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Καθώς οι ήχοι αντηχούν στους τοίχους, το πρόγραμμα EchoShield του Motion απαλύνει την αντήχηση του ήχου ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να απολαμβάνετε το πάρτι.

Πιστότητα μουσικού ήχου που πραγματικά θα απολαύσετε.
Το πρόγραμμα HD Music του Motion παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι κατασκευασμένο ειδικά για να σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλήρως τη μουσική. Είτε απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σε μια συναυλία, ή ακούτε στο σπίτι στο στερεοφωνικό σας σύστημα ή ακόμη και εάν εσείς ο ίδιος παίζετε μουσική σε σκηνή, το HD Music προσφέρει βέλτιστη και εξαιρετική ακουστική εμπειρία.

Τα Motion Primax με μια ματιά

Αξεσουάρ για ακουστικά βαρηκοΐας

Εξατομικεύστε την ακουστική σας εμπειρία με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Πηγαίνετε τα παιδιά το πρωί στο σχολείο, συναντάτε φίλους στο μεσημεριανό διάλειμμα για γεύμα, παρακολουθείτε τηλεόραση το βράδυ: Κάθε μέρα είναι γεμάτη από διαφορετικές ακουστικές καταστάσεις και συζητήσεις. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να κατευθύνετε τον ήχο απευθείας στα αυτιά σας, ρυθμίζοντας διακριτικά τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και επαναφορτίζοντάς τα με ευκολία;

Audio Shoe

Το προαιρετικά ενσωματωμένο στο Motion SA audio shoe παρέχει άμεση είσοδο του ήχου σε συνεχή ροή από τα συστήματα FM. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε θορυβώδη περιβάλλοντα όπως οι αίθουσες διδασκαλίας.

Συνεχής ροή ήχου

To easyTek: Τεχνολογία που είναι εύκολη στη χρήση.

Η μετατροπή των ασύρματων ακουστικών βαρηκοΐας σε υψηλής ποιότητας, στερεοφωνικά ακουστικά είναι εύκολη. Το έξυπνο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε εύκολα το easyTek, να απαντάτε σε τηλεφωνήματα, να αλλάζετε τα ακουστικά προγράμματα ή να αλλάζετε πηγές ήχου όπως συστήματα αναπαραγωγής ήχου, τηλεοράσεις και άλλα, με ένα μόνο κουμπί. Οι απλοί στη χρήση διακόπτες της έντασης σας επιτρέπουν να αλλάζετε γρήγορα την ένταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Και τα ευανάγνωστα φώτα LED σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες, όπως το πότε είναι η ώρα να φορτίσετε ξανά τη μπαταρία.

To easyTek σας επιτρέπει να συνδέετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με το iPhone, το iPad, τις συσκευές Android και με κάθε τηλέφωνο που διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.

Αξεσουάρ για το easyTek

Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι χρήσιμα συμπληρώματα για το easyTek

Η σύνδεσή σας με το easyTek: TV Transmitter.

Το TV Transmitter συνδέει τις τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργία Bluetooth στο easyTek. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κατευθύνετε ασύρματα τον ήχο απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να απολαύσετε πλήρως την αγαπημένη σας ταινία.

Συνοδευτικό μικρόφωνο: VoiceLink.

Το VoiceLink™ συνδέεται ασύρματα με το easyTek. Όταν δοθεί το μικρόφωνο στον ομιλητή, κατευθύνεται απευθείας η φωνή του στα ακουστικά βαρηκοΐας σας – πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου είναι δύσκολη η ακρόαση, όπως οι συναντήσεις.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTek™ προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

easytek
signia_app

Τηλεχειρισμός

Τηλεχειρισμός: easyPocket

Το κομψό easyPocket™ με τα μεγάλα, πρακτικά κουμπιά του και την ευανάγνωστη οθόνη του κάνει ευκολότερο από ποτέ τον χειρισμό των λειτουργιών των ακουστικών βαρηκοΐας σας.

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

touchcontrol

Download touchControl App

signia_app

Φόρτιση

Φορτιστής: eCharger

Το eCharger επαναφορτίζει και αφαιρεί την υγρασία από τα ακουστικά βαρηκοΐας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των μπαταριών.

Το eCharger σας γίνεται μεταφερόμενο: Προσαρμογέας αυτοκινήτου

Ο προαιρετικός προσαρμογέας αυτοκινήτου σας επιτρέπει να πάρετε το eCharger μαζί σας ακόμα και όταν είστε στο δρόμο, για να γεμίσετε τις μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας σας όπου κι αν πάτε.