Ace Primax

Εξαιρετική ακρόαση χωρίς να χρειάζεται καν να το σκεφτείτε.

Άνετο, σχεδόν αόρατο, ξεκούραστο.

Από τα μικρότερα της οικογένειας των ακουστικών μας βαρηκοΐας, το Ace™ τοποθετείται σχεδόν αόρατα πίσω από το αυτί για μεγαλύτερη διακριτικότητα. Η μικροσκοπική του μορφή παρέχει απίστευτη ένταση για ξεκούραστη ακρόαση, και χάρη στην εφαρμογή touchControl App™ μπορείτε να το ρυθμίζετε εύκολα και διακριτικά.

Διακριτικά εξελιγμένα.

Τα καλά πράγματα βρίσκονται σε μικρές συσκευασίες. Και τα ακουστικά βαρηκοΐας Ace δεν αποτελούν εξαίρεση. Εξαιρετικά διακριτικά και εξοπλισμένα με διάφορες λειτουργίες, είναι αξιολογημένα ως IP67 και είναι ανθεκτικά στην υγρασία, στον ιδρώτα, στη σκόνη και στις ακαθαρσίες για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής.

Ένα θορυβώδες μπαρ, ο σιδηροδρομικός σταθμός ή ένα καφέ του δρόμου. Οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο περιβαλλοντολογικού θορύβου, η επικοινωνία με τους ανθρώπους απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε δύσκολες καταστάσεις μπορεί τελικά να είναι εξαντλητική στο τέλος μίας κουραστικής ημέρας. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή.

Το νέο Ace βοηθάει να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Η προηγμένη λειτουργία SpeechMaster απομονώνει τον βασικό ομιλητή, μειώνοντας τις εξωγενείς φωνές και τους θορύβους. Ακούτε αυτό που θέλετε αλλά όχι τα υπόλοιπα. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση γίνεται εύκολη και λιγότερο κουραστική από ότι συνήθως. Όλη την ημέρα.

Μια μέρα έξω με τα παιδιά. Και το Ace.

Το χάος βασιλεύει.

Στο πρωινό, τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα με το πρόγραμμα της ημέρας. Η φλυαρία ανακατεύεται με το ραδιόφωνο ενώ ο σύντροφός σας είναι βυθισμένος στην εφημερίδα. Το Ace έχει εξαιρετική απόδοση στο τραπέζι ώστε να διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε λέξη. Η προηγμένη αυτοματοποιημένη λειτουργία SpeechMaster απομονώνει τις ομιλίες ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί το SoundSmoothing™ που μειώνει τους κρότους των μαχαιροπήρουνων και το θρόισμα της εφημερίδας.

Οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε και ξεκούραστα να καταλάβετε την κάθε λέξη. Με το Ace, επικεντρώνεστε στη συζήτηση, και όχι στην ακρόαση.

Πιάνοντας το αεράκι.

Είναι αργά το απόγευμα και κάθεστε σε ένα καφέ του δρόμου απολαμβάνοντας έναν καφέ με φίλους, το αεράκι είναι δροσερό αλλά η συζήτηση στο διπλανό τραπέζι ανάβει. Με το Ace, είναι αναζωογονητικά εύκολο. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία SpeechMaster μειώνει τις γύρω φωνές απομονώνοντας τη συζήτηση στο τραπέζι σας ενώ ταυτόχρονα αποκλείει την έντονη διπλανή συζήτηση με τα κατευθυντικά μικρόφωνα. Χρησιμοποιεί επίσης το eWindScreen™ για να αντιμετωπίσει το αεράκι που παρεμβαίνει. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε την παρέα σας.

Απόηχοι του παρελθόντος.
Βρίσκεστε με τα παιδιά στο μουσείο. Οι φωνές αντηχούν τριγύρω και ανακατεύονται με τον ήχο των βημάτων στα πλακόστρωτα πατώματα. Από πίσω σας, έναν ξεναγός σας ρωτάει εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια. Όλο αυτό θα μπορούσε να είναι κουραστικό, αλλά το Ace μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη δυσάρεστη αυτή κατάσταση. Το πρόγραμμα EchoShield σχεδόν εξαλείφει την αντήχηση του ήχου, παρέχοντας ένα πιο καθαρό, σαφή ήχο. Εσείς θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε μόνο σε ποιό έκθεμα θα δείτε πρώτο.

Κατασκευασμένο για τους λάτρεις της μουσικής.

Το Ace παρέχει εξαιρετική ποιότητα σε κάθε κατάσταση – ακόμη και όταν απολαμβάνετε τη μουσική. Είτε απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σε μια συναυλία, ή ακούτε στο σπίτι στο στερεοφωνικό σας σύστημα, ή ακόμη και εάν εσείς ο ίδιος παίζετε μουσική σε σκηνή, το πρόγραμμα HD Music προσφέρει φανταστική ποιότητα ήχου και μια εξαιρετική μουσική εμπειρία. Ενεργοποιείται απλά και εύκολα πιέζοντας ένα κουμπί ή με την εφαρμογή touchControl, διασφαλίζοντας ότι απολαμβάνετε την κάθε νότα

Τα Ace Primax με μια ματιά

Τηλεχειρισμός

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

AKOH webas

Download touchControl App

signia_app