Pure 312 Nx

Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας Pure 312 από την Signia. Η μικρότερη λύση για φυσικό ήχο της δική σας φωνής και άμεση συνεχή ροή ήχου.

Οι κομψοί σύντροφοί σου στη φυσική ακοή.

Καθώς συζητάτε για την τελευταία έκθεση με φίλους, μιλάτε με ενθουσιασμό για μια απολαυστική συναυλία κλασσικής μουσικής ή μια εξαιρετική παράσταση μπαλέτου -τα Pure™ 312 της Signia σας επιτρέπουν να μοιράζεστε όλες τις όμορφες στιγμές της ζωής και να τις απολαμβάνετε πλήρως.

Με τα Pure 312, μπορείτε να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ήχου με την ανώτερη συνδεσιμότητα για συνεχή ροή ήχου από το smart phone σας και την τηλεόραση.

Μέγιστη διακριτικότητα

Καθαρή εξέλιξη σε μικρή συσκευασία: Με το μικρό, κομψό περίβλημα τους, τα Pure 312 της Signia εφαρμόζονται διακριτικά πίσω από το αυτί σας. Μπορούν να ρυθμίζονται εξ’ αποστάσεως μέσω του κινητού σας τηλεφώνου για μέγιστη ευκολία και διακριτικότητα.

Πλήρως εξοπλισμένα

Πλήρως εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνολογία, τα Pure 312 της Signia προσφέρουν τον πιο φυσικό ήχο και υψηλότερη απόδοση ακοής καθώς και ανώτερη συνδεσιμότητα.

Για όλα τα επίπεδα απώλειας ακοής

Μικρή, μέτρια, μεγάλη ή πολύ μεγάλη απώλεια ακοής, τα Pure 312 αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις προκλήσεις και σας δίνουν πίσω τον φυσικό ήχο της ζωής.

Ακούστε τον ήχο της δικής σας φωνής, όπως το προέβλεψε η φύση.

Από τη ζωηρή συζήτηση για την τέχνη μετά από μια επίσκεψη στο μουσείο έως την απόλαυση του ενθουσιασμού που προσφέρει μια νέα πόλη σε σας και τους αγαπημένους σας, τα Pure 312της Signia σάς επιτρέπουν να απολαύσετε τον κόσμο του ήχου.

Συνδυάζουν τον φυσικό ήχο της δικής σας φωνής με όλους τους ήχους γύρω σας. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την πιο φυσική εμπειρία ακοής και την υψηλότερη ακουστική απόδοση, ακόμα και όταν ανακαλύπτετε το μεγαλείο νέων προορισμών.

Απολαύστε άμεση συνεχή ροή ήχου από τηλεφωνικές κλήσεις, μουσική και τηλεόραση.

Κατευθύνετε την αγαπημένη σας όπερα απευθείας στα αυτιά σας, ρυθμίστε διακριτικά την ένταση ανάλογα με την επιθυμία σας ενώ βλέπετε μια νέα παραγωγή κλασσικού θεάτρου στην τηλεόραση ή ακούστε την ταχύτερη διαδρομή προς τα πιο διάσημα αξιοθέατα από την εφαρμογή πλοήγησης – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Μέσω της εφαρμογής myControl App, τα Pure 312 της Signia σας προσφέρουν εξαιρετική συνδεσιμότητα για συνεχή ροή ήχου από διαφορετικές πηγές, καθώς και τηλεχειρισμό – όλα στο χέρι σας.

Πλήρης έλεγχος στο χέρι σας

phone

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κατευθύνετε τις κλήσεις από το Apple smart phone σας (και με το StreamLine Mic από το Android smart phone) στα ακουστικά σας για απόλυτη άνεση.

music

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας στα ακουστικά σας από τη συσκευή Apple (και με το StreamLine Mic από τη συσκευή Android) για μια εξαιρετική εμπειρία ήχου.

tv

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με το StreamLine TV, ο ήχος της τηλεόρασης τροφοδοτείται στα ακουστικά σας. Ξεκινήστε τη συνεχή ροή ήχου και ρυθμίστε την ένταση με την εφαρμογή myControl.

remote-control (1)

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Με το myControl App αλλάζετε απομακρυσμένα τις ρυθμίσεις των Pure 13 και εξατομικεύετε τα ακουστικά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν δεν έχετε smart phone, το miniPocket™ είναι επίσης εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο.

Η Φυσική Ακοή στα καλύτερα της

own-voice

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ

Σε πολλούς χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας δεν αρέσει ο ήχος της δικής τους φωνής καθώς ακούγεται δυνατός και αφύσικος. Για πρώτη φορά παγκοσμίως, τα Pure 13 της Signia αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα: Το OVP™ (Own Voice Processing/Επεξεργασία της δική σας Φωνής) που διαθέτουν, σας παρέχει τον φυσικό ήχο της δική σας φωνής συνδυασμένης με τη βέλτιστη ακοή όλων των άλλων ήχων για την πιο ευχάριστη, φυσική εμπειρία ακρόασης.

speech-noise

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

Χάρη στο Speech Quality, τα Pure 13 της Signia σας επιτρέπουν να ακούτε τις ομιλίες καθαρά σε όλες τις καταστάσεις μέσω των προηγμένων τεχνολογιών καταστολής θορύβου. Αυτό κάνει πιο εύκολο για εσάς να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας, ακόμη και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως ένα εστιατόριο ή ένα συνέδριο.

conversation-moving

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Ο 3D Ταξινομητής των Pure 13 παρέχει προηγμένο αυτόματο έλεγχο για να απολαμβάνετε την υψηλότερη απόδοση ακοής. Για την επίτευξη της βέλτιστης ακοής ακόμη και εν κινήσει, τα ακουστικά βαρηκοΐας ρυθμίζονται αυτόματα με βάση τα δεδομένα κίνησης του MyControl App

crystal-clear-sound

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΧΟΣ

Το Sound Clarity των Pure 13 παρέχει τον πιο φυσικό, ρεαλιστικό ήχο σε όλα τα περιβάλλοντα. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

Παρακαλούμε σημειώστε: Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εξατομικευμένου ακουστικού βαρηκοΐας. O Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Τα Pure 312 Nx με μια ματιά

myHearing App.

Προσωπική φροντίδα, παντού

Το χαλαρό σας ταξίδι επιστροφής στην ξεκούραστη ακρόαση είναι πιο εύκολο με την εφαρμογή myHearing App για το smart phone σας.

Σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με τα νέα σας ακουστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές ασκήσεις ακοής, να συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης και να συνδεθείτε με τον Ακοοπροθετιστή σας εν κινήσει.

Αποκτήστε την εφαρμογή myHearing

Η εφαρμογή myHearing είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android μέσω του App Store® ή του Google Play™.

signia_app