Εφαρμογές

Φανταστείτε πόσο απελευθερωτικό θα ήταν να αλλάζετε διακριτικά τα προγράμματα ή την ένταση του ήχου απλά πληκτρολογώντας στο έξυπνο τηλέφωνό σας, ή να δίνετε ένα μικρόφωνο στον ομιλητή, ώστε να μπορείτε να ακούτε κάθε λέξη, δυνατά και καθαρά.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTek™ προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

 

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

Download easyTek App

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

 

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Download touchControl App

Εφαρμογή Ελέγχου ακοής: Σας βοηθάει να εξακριβώσετε εάν έχετε κάποιο πρόβλημα ακοής.

Ο Έλεγχος Ακοής δημιουργήθηκε από τους εμπειρογνώμονές μας του τομέα της ακοολογίας για να σας βοηθήσει να εξακριβώσετε εάν έχετε κάποιο πρόβλημα ακοής. Η εφαρμογή αυτή έχει αναπτυχθεί επιστημονικά και έχει δοκιμαστεί με προσοχή για να διασφαλίσει τα ακριβέστερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Επιπλέον, ο έλεγχος είναι εντελώς ανεξάρτητος από τη γλώσσα που μιλάτε, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με αξιοπιστία, ανεξάρτητα από την γλώσσα που μιλάτε με μεγαλύτερη άνεση.

Ο Έλεγχος Ακοής εξετάζει το πόσο καλά μπορείτε να εντοπίζετε λέξεις ανάμεσα σε θόρυβο του περιβάλλοντος. Αυτό βασίζεται στη γνώση ότι τα άτομα με απώλεια ακοής έχουν μεγαλύτερη δυσκολία στην κατανόηση της ομιλίας σε θορυβώδη περιβάλλοντα, όπως τα εστιατόρια ή οι σταθμοί του μετρό.

Κατεβάστε την εφαρμογή Ελέγχου Ακοής

Εφαρμογή myControl. Η καλύτερη εμπειρία ακρόασης μόλις έγινε ακόμη καλύτερη.

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή myControl, τα ακουστικά της Signia σάς παρέχουν ακοή ακόμα καλύτερη από την φυσιολογική*, προσαρμοσμένη στον δικό σας τρόπο ζωής. Η εφαρμογή δεν επιτρέπει απλά την άμεση συνεχή ροή ήχου, αλλά στέλνει επιπλέον πληροφορίες στα ακουστικά βαρηκοΐας σας για την καλύτερη δυνατή ακρόαση ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, διασφαλίζοντας τη χαλάρωση και την ασφάλειά σας ότι και εάν βρεθεί στο δρόμο σας.

 

*Δύο ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας Signia με αμφιωτική λειτουργικότητα παρέχουν καλύτερη από τη φυσιολογική ικανότητα ακοής σε ορισμένα απαιτητικά περιβάλλοντα ακρόασης.

Κατεβάστε την εφαρμογή myControl